Британське посольство привітало українців з різдвяними святами за допомогою емоджі

25 грудня 2017
Редакція
Посольство Великої Британії в Україні оприлюднило вітальний ролик до різдвяних та новорічних свят, використавши у ньому "мову" емоджі.
"Цьогоріч ми вирішили присвятити наше відео традиціям святкування Різдва у Великій Британії та Україні. Щоб яскравіше розкрити тему, ми використали нині популярну "мову" емоджі", - пояснили дипломати на своїй сторінці у Facebook.



Як відомо, 25 грудня цього року в Україні вихідним днем. Відповідний закон Верховна Рада прийняла в листопаді. При обговоренні депутати відзначали, що 12 з 15 православних церков святкують Різдво 25 грудня. Різдво за юліанським календарем 7 січня на даний час святкують православні церкви в Україні, а також Українська греко-католицька церква.

Також посольство обіцяє подарунок тим, хто дасть правильну відповідь на питання, що таке pigs in blankets або "свині у ковдрах" - страва, яку британці традиційно готують на Різдво.
Умови участі в конкурсі - на Facebook - сторінці посольства. 
 
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Цікаве занурення у новий виток пристрасті через роки: рекомендації, як розпалити знову вогник пристрасного кохання
Невирішені конфлікти та непорозуміння можуть стати перешкодою. Навчіться вислуховувати один одного, виражати свої почуття та домовлятися про компроміси. Розв'язання конфліктів буде сприяти покращенню вашого зв'язку та підтримувати пристрасть.
Читати більше