ФЕСТИВАЛЬ "ДЕ КІНО" ГОТУЄ ДИВОВИЖНИЙ ПОДАРУНОК ДЛЯ ВСІХ ФАНАТІВ "ГРИ ПРЕСТОЛІВ"

8 вересня 2017
Редакція
Майже 900 учасників квесту в рамках «Де кіно. Епізод 2» змагаються за подорож до країни, де знімали «Гру престолів». В пік обговорення останньої серії сьомого сезону серіалу, організатори фестивалю оголосили в яку країну поїде переможець. Нею стала Іспанія. Путівку до Канет-Де-Мар, провінції Барселони, від туристичного партнера Fly Together, отримає найкмітливіший учасник.  

Переможець на 5 днів зануриться в атмосферу культового серіалу «Гра Престолів» та відвідає Дім сім'ї Тарлі, що знаходиться у «Просторі» – одному із «Семи Королівств», вигаданих Джорджем Мартіном, автором роману «Пісня льоду й полум'я», за мотивами якого знято серіал. Для зйомок маєтку було обрано замок Святої Флорентіни, що у містечку Канет-Де-Мар в Іспанії.

Переможець квесту отримає повний пакет послуг на двох. Туристичний партнер Fly Together безумовно вгадав бажання багатьох українців, адже поціновувачів серіалу чекає не лише кіноекскурс, але і відпочинок на узбережжі. Деталі якого заздалегідь продумав Fly Together.

Аби опинитись в атмосфері «Гри престолів» варто набрати 70 балів із 100 можливих у першій частині квесту. Далі учасник проходить до фіналу, де в сумі необхідно назбирати 150 балів. Перший, хто отримає зазначену кількість – стане переможцем. У випадку, якщо таких учасників буде декілька, ведучий заходу за методом «лототрону» обере володаря путівки на двох.

Фінал квесту відбудеться 23 вересня на фестивалі «Де кіно. Епізод 2» у Києві.

Завдання квесту побудовані так, що кожен учасник може приєднатися на будь-якому етапі до 22 вересня включно. Участь абсолютно безкоштовна. Квест складається з онлайн та офлайн завданнь.

 

Нагадаємо, фестиваль «Де кіно. Епізод 2» відбудеться 22-23 вересня у Києві. В програмі очікуються нон-стоп майстер-класів, кіноперегляди, розваги для дорослих і дітей і, звичайно ж, фінал квесту.

Щоб взяти участь у квесті, реєструйтесь за посиланням.

Джерело: http://ukraineartnews.com/
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Цікаве занурення у новий виток пристрасті через роки: рекомендації, як розпалити знову вогник пристрасного кохання
Невирішені конфлікти та непорозуміння можуть стати перешкодою. Навчіться вислуховувати один одного, виражати свої почуття та домовлятися про компроміси. Розв'язання конфліктів буде сприяти покращенню вашого зв'язку та підтримувати пристрасть.
Читати більше