Італійський співак присвятив Україні пісню

22 січня 2018
UAPOST.US
Італійський виконавець Альфонсо Олівер впродовж літа мандрував Україною. В полі його зору опинилися Львів, Одеса, Полтава.

"Більшість італійців асоціюють Україну лише з красивими жінками та війною, – відзначає Альфонсо. – Коли я приїхав сюди, то побачив зовсім іншу картину. Україна – розвинена держава з багатою культурною спадщиною, дружнім народом і смачною кухнею. Однак, протягом туру мене вразив той факт, що у багатьох регіонах країни люди не спілкуються рідною мовою".



Мандрівка надихнула італійця написати і присвятити Україні пісню. "Vinceremo" записана італійською, однак містить українські субтитри. У перекладі її назва означає "Ми переможемо", а кліп до пісні сформовано з відеоряду, відзнятого в Україні.
 

 
Як розповів Альфонсо, ідея пісні в тому, щоб донести українцям як важливо втілювати власні мрії, не здаватися та рухатися вперед, попри різні несприятливі обставини.

(via)
UaPost
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Цікаве занурення у новий виток пристрасті через роки: рекомендації, як розпалити знову вогник пристрасного кохання
Невирішені конфлікти та непорозуміння можуть стати перешкодою. Навчіться вислуховувати один одного, виражати свої почуття та домовлятися про компроміси. Розв'язання конфліктів буде сприяти покращенню вашого зв'язку та підтримувати пристрасть.
Читати більше