Студія Radioaktive Film зняла ролик для британської Trainline в київському метро

17 січня 2018
Кирило Кр.
Українські міські пейзажі і місця - все ще популярні як локації для промо у світових брендів. Відома київська продакшн-студія Radioaktive Film в черговий раз зняла ролик для закордонного бренду в київському метро.
 
Це - реклама для британського туристичного онлайн-сервісу Trainline для просування платформи Wonderfully Predictable. За сюжетом таємний агент Сара переслідує злочинця Олександра, а той ховається від переслідування, пересідаючи з поїзда на поїзд.
 
Студія працювала над роликом спільно з лондонським креативним агентством BBH London. Режисер ролика - Педро Мартін-Калера.
 


 
Нагадаємо, у вересні під час чергової щорічної презентації Apple продемонструвала рекламний ролик для розумного годинника - його знімали теж в Україні: в антуражі київського вокзалу. В зйомках брала участь студія Radioaktive Film. У них в портфоліо - безліч гучних проектів - зйомки кліпів для MØ, Hurts, Paolo Nutini, Foals, Tame Impala, Coldplay.
 
Першою їхньою гучною роботою, як розповідав раніше в інтерв'ю Karabas Live виконавчий продюсер студії Євгенія Яцута, був кліп Paulo Nutini під назвою Iron Sky. Після цього до студії почали звертатися клієнти з проханнями зняти відео в тому ж дусі, в подібних локаціях.
 
Один з найбільш технічно складних проектів, над яким довелося працювати студії - гучний кліп Coldplay - Up & Up (знятий спільно з українською студією Gloria FX). На даний момент відео на YouTube зібрало вже більше 135 млн переглядів, його відзначили нагородою MTV VMA 2016 номінації "Найкращі візуальні ефекти".

(via)
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Як перетворити звичайну квартиру на інтер'єр «з обкладинки»? 10 лайфхаків від дизайнера
Щодня ми гортаємо стрічку інстаґраму або Pinterest, милуючись стильними інтер'єрами в тематичних профілях. Розпочинаючи ремонт у себе вдома, намагаємося відтворити вподобане, але результат нерідко розчаровує.
Читати більше