У Карпатах стартували зйомки українського фільму-фентезі "Тільки Диво"

11 грудня 2017
Annie
У Карпатах стартували зйомки дитячого фільму-фентезі "Тільки диво". Це повномасштабна казкова історія про сім'ю, кохання, пригоди, різдвяні свята та фантастичних тварин.
 
Бюджет фільму – майже 62 мільйони гривень. Із них 44 мільйони – державні гроші. "Тільки диво" знімають на замовлення Міністерства культури та Держкіно. Цей проект переміг у конкурсному відборі.

Для зйомок картини на Буковелі облаштували декілька знімальних локацій. Зокрема, побудували "Дім Марії" та створили штучне озеро-ковзанку. Також планують звести казкове містечко та зняти частину епізодів в Ісландії.

Над фільмом працює суто українська команда, серед них – більш як 200 акторів та професійні фігуристи. Задіяли до зйомок і тварин. У горах нині сніжить, тож на екрані глядачі бачитимуть справжній сніг і карпатські пейзажі. Дизайнерка Айна Гассе створила для фільму майже півтисячі костюмів. А режисером та автором сценарію стала Олена Каретнік. Спецефекти для фільму розробила українсько-американська компанія, яка 2016-го перемогла у премії MTV "Best Video Awards".


 

"Мені дуже хотілося б, щоб світ став трошки добрішим. Тому наша різдвяна історія "Тільки диво" – історія з ароматом мандаринів і різдвяного пудингу, я думаю, даруватиме людям тепло, добро і любов", – каже режисер-постановник фільму Олена Каретник.

"Ця казка, мабуть, про сімейні цінності, про любов, про те, що хоч як би нам було важко, хоч які були б важкі часи, треба вірити і робити дива щодня", – зазначає актриса Анжеліка Савченко.


Прем'єра майже 2-годинного фентезі запланована на кінець наступного року.

"Кожного року з покоління в покоління родина захоче переглядати (ред. даний фільм)", – сподівається Олена Каретник.


Джерело: lviv1256.com
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Цікаве занурення у новий виток пристрасті через роки: рекомендації, як розпалити знову вогник пристрасного кохання
Невирішені конфлікти та непорозуміння можуть стати перешкодою. Навчіться вислуховувати один одного, виражати свої почуття та домовлятися про компроміси. Розв'язання конфліктів буде сприяти покращенню вашого зв'язку та підтримувати пристрасть.
Читати більше