У київських та львівських кафе працюватимуть українські інтерактивні столи

22 грудня 2016
Korol Volodymyr
Проект Interactive Restaurant Technology Дмитра Костика, засновника Kodisoft, відомий за кордоном - це великі та яскраві інтерактивні столи для кафе. На початку минулого року такий стіл захотів купити собі навіть керівник Cisco. Тепер і українські користувачі зможуть оцінити нові технології в ресторанній справі - 24 грудня у Львові відкриється перше українське інтерактивне кафе. Воно знаходитиметься в ТРЦ Victoria Gardens.
 
Друге кафе запуститься в ЦУМі, на 6 поверсі, спільно з мережею Good Wine. "Основна ідея полягає в тому, що кафе побудовано на базі українських технологій, які на роки випереджають світові розробки", - запевняє Дмитро.
 
ain.ua
 
За допомогою такого столу можна робити замовлення, здійснювати покупки в онлайні, дивитися, як готується їжа, спілкуватися з іншими відвідувачами. За словами Дмитра, Kodisoft - єдина компанія в світі, яка виробляє інтерактивні столи спеціально для індустрії харчування.
 
Зараз інтерактивні столи компанії працюють вже в семи закладах по всьому світу. Кілька місяців тому відкрили офіс в Торонто. Канадський прем'єр-міністр уже випробував столик, замовив з його допомогою Bloody Mary.
 
ain.ua
Прем'єр-міністр Канади тестує інтерактивний стіл Kodisoft
 
Більше того, саме існування таких столів у робочому середовищі можливе завдяки власним винаходам компанії. "Власна сенсорна технологія Kodisoft - єдина, яка здатна працювати через товсте (до 20 мм) захисне скло. Завдяки цьому інтерактивні столи не бояться вологи, перепадів температур, силових і ударних навантажень", - розповідає засновник компанії.
 
Сенсори, розроблені Kodisoft, здатні розпізнавати тисячі одночасних дотиків швидше, ніж смартфони або планшети, "бачити" форму об'єктів, розпізнавати силу натискання пальців.
 
Про стресостійкість столів команда навіть зняла відео, де по сенсорній поверхні ходять дівчата на підборах:
 

 

Всі ці технології розроблені та вироблені в Україні, на власних виробничих потужностях Kodisoft.

"Нам буде важко фінансово, адже тут загальна кількість податків набагато вища, ніж у багатьох інших країнах, де наше обладнання не обкладається митом. Але я вірю в український ринок і буду тримати таку ж ціну, як і для зарубіжних клієнтів. Хоча й розумію, якщо дивитися з боку - це повний ідіотизм: обладнання виробляється в Україні, і все одно працювати тут виходить дорожче, ніж закордоном", - каже Костик.
 
Раніше ми публікували історію створення цього проекту Дмитра Костика, який зробив справжню революцію в ресторанних технологіях.

(via)
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Марина Марина 25 травня 2017
Прекрасна ідея!
Як перетворити звичайну квартиру на інтер'єр «з обкладинки»? 10 лайфхаків від дизайнера
Щодня ми гортаємо стрічку інстаґраму або Pinterest, милуючись стильними інтер'єрами в тематичних профілях. Розпочинаючи ремонт у себе вдома, намагаємося відтворити вподобане, але результат нерідко розчаровує.
Читати більше