10 інтернет-магазинів, де можна придбати одяг з патріотичною символікою

21 серпня 2014
Редакція
На українських вулицях все частіше можна зустріти людей в одязі з українською національною символікою. Традиційні вишиванки доповнили футболки з патріотичними принтами, жовто-блакитні ювелірні прикраси, чохли для телефонів та інші елементи гардеробу. Ми підготували для вас кілька підказок, де в інтернеті можна купити такі товари та скільки це коштує.

UA Modna Shop

Перейти в UA Modna Shop

Тут ви знайдете багато різноманітної продукції з ексклюзивними дизайнерськими українськими принтами та символікою: від кружечок до екоторбинок і, звичайно ж, патріотичні футболки. Асортимент магазину постійно оновлюється, тож незабаром очікуйте на іншу оригінальну продукцію і сувеніри. Доставка товарів здійснюється по всій Україні. 

Патріотичні футболки

Та, перед тим як познайомитись з іншими онлайн-магазинами, що пропонують широкий асортимент товарів з українською символікою, поговоримо про те, що саме користується сьогодні найбільшою популярністю серед покупців. Не зважаючи на широке розмаїття виробів з проукраїнськими принтами, фаворитом залишаються патріотичні футболки, популярні не тільки в таких містах, як Київ чи Львів. Їх можна побачити по всій Україні, а ще закордоном, і не лише на українцях. Навіть незважаючи на зиму та холодну погоду, серед усіх речей з патріотичними принтами, найбільш затребуваними все ще залишаються саме футболки. Хто зна, можливо це просто найбільш універсальний і зручний вид одягу, а може просто найлегший варіант для подарунку :) В будь-якому випадку не забувайте, що є й безліч інших цікавих аксесуарів, сувенірів та одежин, що асоціюються з Україною. А знайти ви їх зможете в онлайн-магазинах, представлених нижче!

UGAR Clothing


www.facebook.com/UGARClothing

Ще одна серія патріотичних принтів революційної тематики. Є футболки із зображенням факелів, палаючих бочок, Степана Бандери і макового поля. Найпростіший спосіб отримати футболку - забрати її самостійно з київської кав'ярні "Хармс". Жителі інших міст можуть скористатися послугами "Нової пошти", заповнивши форму.

Clan-P


clanpshop.com

В асортименті інтернет-магазину Clan-P є багато проукраїнських футболок із портретами відомих українських письменників і поетів. Сьогодні тут можна придбати одяг із зображеннями Гоголя, Тараса Шевченка, Лесі Українки та Івана Франка. Ціна однієї футболки - 250 грн, є доставка по Києву та в інші міста України.

From Ukraine With Love


fromukrainewithlove.com

Інтернет-магазин From Ukraine With Love, як ви вже здогадались, теж займається продажем товарів з українською символікою. Але, на відміну від попередніх магазинів, тут є не лише футболки, а й сережки, блокноти, магніти, чашки і DVD з українськими фільмами. Футболки коштують від 200 до 250 грн, чашки - 80 грн, магніти - 40 грн. Доставка товарів здійснюється по всій Україні через кур'єрську службу "Укрпошти".

AMAI designlab


www.amaishop.me/uk

В липнні 2014 року студія AMAI designlab представила перші предмети з нової лнії Love Ukraine (кружки, тарілки, подушки) и до кінця літа планує випустити інші (вази, рамки, браслети). Ціль появи нової серії виходить за межі декоративності – кожен володар декору безпосередньо бере участь в розвитку країни - 50% від прибутків проекту йдуть на потреби постраждалих через воєнні події біженців. 

Шалена майка


shalena-maika.ua

В інтернет-магазині "Шалена майка" є розділ, присвячений українським патріотичним футболкам. Ціни тут трохи вищі, ніж в попередніх сайтів, але й принти виглядають солідніше. В асортименті магазину багато незвичайних і цікавих варіантів.

Tsukor


www.facebook.com/pages/Tsukor/

Український бренд Tsukor поки ще не обзавівся власним сайтом, і зараз футболки можна замовити або через Facebook, або подзвонивши дівчатам, які займаються їх виготовленням. Асортимент "цукрового" магазину поки невеликий, але незабаром його творці планують додати нові екземпляри. Вартість футболки становить 200 грн.

Крамниця патріота


kp.sells.com.ua

У цьому онлайн-магазині продаються не тільки футболки, але й безліч інших предметів одягу та аксесуарів. В наявності сережки і медальйони з тризубами, брелки та браслети з патріотичними гаслами, краватки в етно-стилі, кепки, обкладинки на паспорт і навіть гра "Криївка".

"Вуаля" - ексклюзивні обідки під замовлення


vk.com/club6826505

Дизайнер з Одеси Олена Доній під замовлення виготовляє обідки в національних та патріотичних орнаментах. Аксесуари для волосся прикрашені стразами Swarovski, біжутерним склом, бісером, текстилем, натуральною та штучною шкірою, деревом, морськими мушлями, хутром, пір'ям. При бажанні, товар можна замовити з будь-якого міста України - доставка здійснюється через "Укрпошту", "Нову пошту" або "Автолюкс".

Купуй українське


prom.ua

Останній пункт нашої підбірки підійде тим, хто хоче підтримати вітчизняного виробника. У розділі "Купуй українське" на торговій площадці Prom.ua можна знайти одяг та аксесуари українського виробництва практично на будь-який смак.

(via)
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Алина Яценко Алина Яценко 6 січня 2015
Хочу добавить в этот список магазин http://www.livemaster.ru/rafinadd. Здесь можно приобрести авторскую одежду с украинской символикой на каждый день и для торжественных и особых случаев ,даже очаровательное и нежное вечернее платье с трезубом.По иронии судьбы - это российская платформа. А о сайте UA Modna узнала несколько дней назад и очень рада,что наконец и в Украине есть достойный аналог - я очень долго его искала.Теперь обязательно открою свой магазин на этой площадке.
Як перетворити звичайну квартиру на інтер'єр «з обкладинки»? 10 лайфхаків від дизайнера
Щодня ми гортаємо стрічку інстаґраму або Pinterest, милуючись стильними інтер'єрами в тематичних профілях. Розпочинаючи ремонт у себе вдома, намагаємося відтворити вподобане, але результат нерідко розчаровує.
Читати більше