Семирічна українка встановила рекорд

12 жовтня 2017
UAPOST.US
Під час Восьмого київського марафону, який днями завершився у столиці, юна Ніколь Князєва у віці 7 років 6 місяців вперше в Україні пробігла дистанцію напівмарафону за 2 години 37 хвилин.
 
uapost.us
 
Також, як зазначають у прес-службі Реєстру рекордів, зафіксовано досягнення і серед матусь. Юлія Черницька — перша мама, яка подолала цю ж дистанцію з двома близнюками за 1 годину і 7 хвилин.


 
uapost.us
 
"І всі 21,0975 км мене супроводжував представник рекордів України. Багато бігунів хотіли мені допомогти, але не можна! Я навіть била по руках, коли без прохання вирішили допомогти. Якби мені хоч 10 метрів хтось штовхав коляску - рекорд би не зарахували. Якщо ми працюємо на совість, насамперед перед собою, то потрібно робити досягнення сумлінно! Так, я переходила двічі на крок, але в тих ділянках було нереально бігти. Так що я своїм досягненням задоволена! Я подолала біль і втому, страх і думки "не доїду". Доїхала!", — поділилась враженнями матуся-рекордсмен.
 
uapost.us
 
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Як перетворити звичайну квартиру на інтер'єр «з обкладинки»? 10 лайфхаків від дизайнера
Щодня ми гортаємо стрічку інстаґраму або Pinterest, милуючись стильними інтер'єрами в тематичних профілях. Розпочинаючи ремонт у себе вдома, намагаємося відтворити вподобане, але результат нерідко розчаровує.
Читати більше