Видавництво "Ранок" запускає флешмоб-конкурс до Форуму Видавців 2017

21 серпня 2017
Редакція
Чи любиш ти фентезі? Чи здатен ти десятки і навіть сотні разів перечитувати пригодницькі історії про Персі Джексона або ж Гру Престолів, передивлятися всоте боротьбу Ордена Феніксу із відчайдушними Пожирачами Смерті? А може ти хочеш відчути себе героєм фентезі-історії? У нашій уяві ми вже давно маємо таємничі сили, а якщо показати це світові?

Наприклад, зняти відео, в якому головним персонажем фентезі-саги є ти, твій кращій друг або ж чотирилапий товариш. Це може бути продовження вже існуючої сюжетної лінії або навіть зовсім нова історія. Ось, як наприклад, відео влогера Дани.
 

 

Це ж просто крутяцьке видовище виходить. Покажи світові, своє друге "Я" та отримай визнання публіки, шану та гарні призи від видавництва "Ранок"!
 

Для участі потрібно:

1) Відзняти коротеньке відео за темою: Я – фентезі герой
2) Надіслати його на пошту pr@ranok.com.ua та розмістити на своїй сторінці у соц. мережі (Facebok, Instagram, YouTube) з хештегом #Яфентезігерой до 10 вересня 2017 року.
3) Передати естафету 3 друзям
4) Чекати перегляду та голосування на заході "Таємне життя поціновувачів фентезі", в межах 24 Форуму Видавців у Львові.

Переможець відео-флешмобу отримає 6 супер крутих книжкових новинок від видавництва "Ранок":  "Герої Олімпу. Зниклий Герой", "Звіродухи", "Корнуольський коледж. Що приховує Кара Вінтер", "Том Гейтс", "Школа чарівних тварин", "Школа чарівних тварин. Самісінькі ями".
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Як перетворити звичайну квартиру на інтер'єр «з обкладинки»? 10 лайфхаків від дизайнера
Щодня ми гортаємо стрічку інстаґраму або Pinterest, милуючись стильними інтер'єрами в тематичних профілях. Розпочинаючи ремонт у себе вдома, намагаємося відтворити вподобане, але результат нерідко розчаровує.
Читати більше