Давно не бачились №6. В гостях Анатолій Кашпіровський - лікар хворої нації

23 лютого 2016
Kliff

Анатолій Михайлович Кашпіровський – кумир хворої нації


Спокійний атеїстичний період есересеру, коли ніхто не вірив ні в бога, ні в чорта, закінчився і полізла назовні всяка єресь, яка скаламутила тихе болото душевної рівноваги фанатів ленінської ідеології. Голова йшла обертом і мізки кипіли від навали раптово налетівших і бачених різними людьми НЛО, від величезної кількості кораблів, що зникли у Бермудському трикутнику, від Єті – снігових людей, котрі заполонили лісні та гірські простори різних частин світу, від телепатів, астрологів, медіумів, чаклунів, астральних знавців і звичайно ж екстрасенсів.

Це було так модно і надприбутково, що в кожному населеному пункті мешкало по 10 екстрасенсів на 100 квадратних метрів. У дев’ятиповерховому будинку, де я проживав, на четвертому поверсі двокімнатної квартири жила і продавала людям здоров’я тьотя Люба, яку весь район все життя знав як аферистку, котра ніколи ніде толком не працювала, а тут раптово зрозуміла, що її місія лікувати людей, які валили до неї, треба відзначити, як мухи на гімн..ой, вибачте, на мед.

А через квартал, в схожій дев’ятиповерхівці ще одну жіночку мого району, тьотю Люду, уві сні вищі істоти наділили даром лікування усіх хвороб без виключення/ Вона приходила до мого тата (наша сім’я мала честь знати її і раніше, задовго до її Великої Місії) і, водячи руками навколо його ноги, лікувала йому подагру. Подагра так і залишилась не вилікуваною, а тьотя Люда періодично стала забувати про свій дар, тому що була запійною. Зараз із екстрасенсорним лікуванням вона назавжди підв’язала, натомість періодично навідує обласну психіатричну лікарню, завдячуючи своєму горілчаному хоббі.

А що лилося з телевізору?! Через блакитні екрани "Орізонів", "Електронів" і "Берізок" благодатною енергією заряджали воду, заряджали сіль, лікували країну, просто водячи руками і дивлячись в камеру. Я знаю, що молоде покоління зараз, читаючи це, просто падає від реготу з того ідіотизму і не може повірити, що це було насправді. Було, повірте. І велося на цю лабуду дуже багато людей, хоча і не всі. І на цій кількості обманутих (а може, ні?) ) людей робили гроші різні Чумаки, Лонго, Глоби, але найкрутішим у цій сфері, бо найпершим був Анатолій Кашпіровський.

Цей крутий дядько зі сталевими м’язами, проникливим поглядом і рішучим голосом став справжнім гуру для хворої нації і секс-символом для всіх жінок того часу, повернутих на новій езотеричній хвилі. Цей альфа-самець з’явився ніби нізвідки і канув у небуття, ніби його й не було. Але десь же він повинен бути?

Тож давайте розшукаємо його і дізнаємось, що зараз поробляє Анатолій Михайлович, де проживає і всяке таке. Вперед, друзі, за мною, ми з Кашпіровським Давно Не Бачились.

Кашпіровський – коротко по життєвій стежині


Народився майбутній психотерапевт 11 серпня 1939 року у місті Проскурів, нині Хмельницький. З 1962 року закінчив Вінницький медінститут і пропрацював 25 років психіатром і психотерапевтом у Вінницькій психіатричній лікарні, де, мабуть, і втовкмачив собі в голову новий метод лікування. А що, часу було вдосталь – за 25 років можна еліксир безсмертя винайти, зробити і загубити. 
 
У 1987 році, люди з Великого спорту, побачивши його м’язи, відразу запросили його до збірної СРСР з важкої атлетики, але м’язи були недостатньо великі, тому запросили не в якості спортсмена, а в якості спеціаліста для психологічної підготовки команди до чемпіонатів СРСР, Європи та світу. Там він, мабуть, познайомився із впливовими людьми і вже у 1988-1989 роках працював керівником Республіканського центру психотерапії в Києві, а з 1989 по 1993 роки Михайлович керівник Міжнародного центру психотерапії в Києві. Спеціаліст, зразу видно, аби кого на таку посаду не ставлять. Але кар’єристом його назвати важко, що б хто не казав, а Кашпіровський - майстер своєї справи. Тому є декілька підтверджень. Розглянемо їх. Це цікаво і недовго.
 

Виступ у МЗС СРСР в 1982 році

Наш герой виступав перед трьома десятками високопоставлених дипломатів, які лягли перед ним на підлогу. Вилікувались вони чи ні, невідомо, але за кордон їх більше не випустили, бо своєю слабкістю до гіпнозу вони тепер становили загрозу державним таємницям.

Телемости


Пройшло шість років, наш психотерапевт вирішив перевершити будь-кого в історії і заявив, що вміє лікувати на відстані. І не на якійсь там метровій, а знаходячись за сотні кілометрів від пацієнта. Від такої заяви владні мужі спантеличено охреніли і сказали йому: "Доведи". "Не питання" - відповів цілитель – "лаштуйте телеміст". Таким чином було проведено два телемости. Перший - у 1988 році телеміст "Москва – Київ" показав оперцію по видаленню пухлини з молочної залози у пацієнтки Любові Грабовської. Тоді замість наркозу Анатолій Кашпіровський застосував психічний вплив по телебаченню. 
 
Операція пройшла успішно, пацієнтка болю не відчула. Але другий телеміст "Київ - Тбілісі", який відбувся 2 березня 1989 року, порвав на шмаття всіх телеглядачів загалом і професора Г. Д. Іоселіані зокрема.
 
Треба відзначити, що вищевказаний професор - не якийсь там Льолік з ливарного цеху, а Почесний директор Тбіліського НДІ експериментальної і клінічної хірургії ім. академіка Еріставі, заслужений діяч науки Грузії, академік, видатний хірург та ще й член – кореспондент АМН СРСР. Тепер уже на операційному столі лежали дві жіночки, яким потрібно було вирізати черевні грижі. Метод той же, дамочки на столі, Кашпіровський в телевізорі та ніякого наркозу. Коли пацієнтка Юршова з розрізаним черевом на 40 сантиметрів почала співати пісню, професор напевно зразу повірив у всіх богів одразу і захоплено мовив: "Це не диво. Це наддиво".
 
Саме після цих сеансів Кашпіровський став відомим на всю країну. Він лікував дітей від енурезу, "запускаючи" їхній внутрішній будильник, вводив в стан трансу повні зали людей, деякі з яких дійсно виліковувались, а деяких це "лікування" приводило на поріг психіатричних лікарень. Його сеанси, які транслювались по телебаченню, подивилось близько 300 мільйонів людей!!! За популярністю у 1989 році він втер носа таким видатним діячам як Горбачов, Єльцин, Собчак, Сахаров і був визнаний в СРСР "Людиною року", а в 1993 році був обраний до держдуми рашки від лдпр. (Навмисне пишу ці слова з маленьких літер. Ібо не заслужили). 
 
Довго він там не пробув і вже 1 липня 1995 року назавжди вийшов із фракції. (Навіть видатний гуру психіатрії не зміг вилікувати придуркуватого лідера партії. Таке не лікується, мабуть)
 

Подвиг у Будьоновську

У 1995 році, коли терористи на чолі з Шамілем Басаєвим захопили лікарню у Будьоновську, Кашпіровський не налляв в штанці, а невимушено і сміливо подрейфував прямо в лігво до бандитів, де мав особисту багатогодинну розмову з самим ватажком терористів. Достеменно невідомо, про що вони там теревенили і які вміння застосував Анатолій Михайлович, але пізно вночі він вийшов з лікарні з подарунком від Басаєва – 40 заручників. (Гей, де є режисер, який зніме психологічний триллер про факт героїзму від лікаря-психотерапевта?)
 

Де він? Що з ним?


У тому ж 1995 році Кашпіровський переїхав до США, де мешкає і донині. Влаштовує приватні сеанси в Америці, навідується до неньки-України і рашки, потроху гастролює своїм талантом. І тут, і там в нього є квартири.

У 2006 році в Челябінську був оштрафований за незаконну торгівлю немаркованою "зарядженою сіллю" і ДВД - диски із записами сеансів.

Являється Кандидатом медичних наук і Майстром спорту з важкої атлетики.

У нього багато ворогів – це, в основному, священники і віряни, які нікого не признають, окрім Іісуса Христа, а в Кашпіровському вбачають якщо не антихриста, то Верховного Жреця Ордену Темних Сил.  Є також і багато прихильників – в основному пацієнти, які завдяки йому вилікувались.

Але досі ніхто, чуєте? Ніхто, включно з вченими, не може сказати ким є Анатолій Кашпіровський – шарлатаном чи великим цілитилем?
 

До скорої зустрічі з наступним героєм недавнього минулого, з яким ми Давно не бачились.

На все добре.

Слава Україні!

Посилання на публікації блогу «Давно не бачились» 

Головна сторінка автора
http://kliff.uamodna.com
Передмова   Ігор Бєланов. Футболіст
www.uamodna.com/articles/geroy-mynulogo-1-igor-belanov/
Фредді Крюгер. Актор Роберт Бартон Інглунд. Гурт Кар-Мен. Сергій Лемох  
www.uamodna.com/articles/davno-ne-bachylysj-gistj-3-segriy-lemoh-gurt-kar-men/
Альф – прибулець з Мельмаку Гостя з майбутнього. Актори, де ви є? Кашпіровський – лікар хворої нації Лесь Подерв’янський – герой нашого часу Олімпійський Мішка – забутий і покинутий символ ХХІІ олімпіади в москві

 
 

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Kliff Kliff 25 лютого 2016
А. М. Кашпіровський має офіційний сайт. Я Вам даю посилання на сторінку "Контакти". Ви зможете написати листа і задати всі необхідні питання. На все добре. З повагою.

http://www.kashpirovskiy.com/contact
Olena Olena 24 лютого 2016
dyakyu za vidpovid. vubachte sho ne vurazulas konkretnishe, ya mala na yvazi chu e informaciya de same vin juve v SWA i yakis ogoloshennya pro uogo seansu tyt v Ameruci. Pushe sho vlawtovye pruvatni seansu- a znaitu ih v interneti najal ne mojy...(
Kliff Kliff 24 лютого 2016
Я про це написав, але скопіюю спеціально для Вас ще раз - У тому ж 1995 році Кашпіровський переїхав до США, де мешкає і донині. Влаштовує приватні сеанси в Америці, навідується до неньки-України і рашки, потроху гастролює своїм талантом. І тут, і там в нього є квартири.
Дякую, що читаєте. З повагою
Всі коментарі